Republika e Kosoves

Shtime

KOMUNA E SHTIMES I SHPREH NGUSHËLLIME FAMILJES MEHMETI NGA ZBORCI

2020/06/19 - 2:54

Shtime, 19 qershor 2020 – Këtë javë që po lëmë pas, Drejtoria e Arsimit dhe Komuna e Shtimes ka marrur lajmin për vdekjen e punëtorit teknik të shkollave, Elmi Mehmeti .

Elmiu ishte një punëtor i zellshëm, i afërt me kolegë, i përkushtuar në punë dhe një familjar shembull.

Do ta kujtojmë gjithmonë me nder dhe krenari.

Ngushëllime familjës Mehmeti, kolegëve dhe gjithë atyre që e njohen!

Me respekt,

Komuna e Shtimes