Republika e Kosoves

Shtime

Kryetari Aliu inspekton punimet në Parkun në Davidovc dhe Observatorin e Planetariumin në Rashincë

2023/03/16 - 9:33

Shtime, 14 mars 2023 – Parku në Davidovc dhe Observatori dhe Planetariumi në Rashincë po marrin formë.
Kryetari Aliu ka inspektuar punimet për të parë cilësinë dhe ritmin me të cilën po zhvillohet puna për ndërtimin e parkut në fshatin Davidovc si dhe për projektin e Observatorit dhe Planetariumit në Rashincë.
Përderisa parku përfshin 10.600 metra gjelbrim së bashku me këndin e lojërave për fëmijë dhe një fushë sportive të futbollit ⚽️ në Davidovc, po realizohet edhe Qendra e parë e Astronomisë në Kosovë në Rashincë, që është simbol i suksesit dhe fuqisë së një komuniteti për t’i realizuar ëndrrat.
Nga kjo pranverë, gjatë këtij viti do të jemi gjithandej vendbanimeve të Komunës për të implementuar projektet me ndikim pozitiv për mirëqenien e qytetarëve tanë.