Republika e Kosoves

Shtime

Kryetari Aliu pritet në takim nga zv.kryeministri Bislimi

2022/09/19 - 7:36

Shtime, 16 shtator 2022 – Kryetari i komunës së Shtimes, z.Qemajl Aliu, ka takuar sot zëvendëskryeministrin, z.Besnik Bislimin.
Në takim ata diskutuan për investimet dhe projektet madhore në Komunën e Shtimes që do të përfshihen në kuadër të buxhetit të vitit 2023 nga Qeveria e Republikës së Kosovës.
Zëvendëskryeministri Bislimi theksoi edhe njëherë gatishmërinë për të mbështetur qeverisjen komunale dhe zhvillimin e Komunës së Shtimes.