Republika e Kosoves

Shtime

MBAHEN GARAT NË AUTOMOBILIZËM “AUTO-SLALOM 2020”

2020/07/12 - 3:30

Shtime, 12 korrik 2020 – Sot në qytetin e Shtimes u mbajtën Garat në Automobilizëm “Auto-Slalom 2020”, ku i pranishëm ishte kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli së bashku me drejtorin për Kulturë, Rini dhe Sport, Lumni Amrushi. Garat ishin mjaft ineresante dhe ato janë zhvilluar në të dyja konkurrencat për meshkuj dhe femra.