Republika e Kosoves

Shtime

MBAHET DEBATI PUBLIK PËR RREGULLOREN PËR VARREZA

2019/03/15 - 4:20

Shtime më, 15.03.2019 U mbajt diskutimi publik lidhur me rregullorën për Varrezat.
Pjesemarrës në këtë takim ishin Keshilli i Bashkesisë islame ne shtime KBI, përfaqësues të  komitetit për  Shërbime Publike, organizata të luftës, shoqëri civile dhe qytetar.