Republika e Kosoves

Shtime

NDIZEN DRITAT E BREDHIT NË QYTETIN E SHTIMES

2021/12/24 - 8:34

Shtime, 24 dhjetor 2021 – Pikërisht, në ora 17:00, në Sheshin “Ahmet Shtimja” nga kryetari i komunës së Shtimes, Qemajl Aliu janë ndezur dritat e Pemës së Vitit të Ri. Bredhi i stolisur shënon fillimin e festave të fundvitit. Pra, fundin e vitit 2021 dhe fillimin e vitit 2022.