Republika e Kosoves

Shtime

NË PREKAZ BËHEN HOMAZHE DHE VENDOSEN BUQETA ME LULE

2019/03/06 - 11:55

NË PREKAZ BËHEN HOMAZHE DHE VENDOSEN BUQETA ME LULE

“Jeni gjaku që ndjejmë në vena, jeni fryma që ne gëzojmë”.
Skenderaj, mars 2019