Republika e Kosoves

Shtime

NJËSIA PROFESIONALE PËR ZJARRËFIKJE DHE SHPETIM EVAKUOJNË DISA FAMILJE TË FSHATRAVE GJYRKOC DHE RASHINCË

2021/01/11 - 2:23

Shtime, 11 janar 2021 – Për shkak të situatës së krijuar nga vërshimet, Njësia Profesionale për Zjarrëfikje dhe Shpëtim (NJPZSH) ka evakuar një familje në fshatin Rashincë si dhe ju ka dalur në ndihme disa familjeve në fshatin Gjyrkoc të komunës së Shtimes.