Republika e Kosoves

Shtime

PËRFUNDOJNË 600 METRAT E PARA TË KOLEKTORIT TË UJËRAVE TË ZEZA

2020/07/09 - 4:30

Po punohet vazhdimisht në kolektorin e ujërave të zeza.
Mbi 600 metra deri sot kanë përfunduar. Po punohet në implementimin e këtij projekti shumë të rëndësishëm dhe të nevojshëm i cili do të pastroj lumin që kemi në vendin tonë.