Republika e Kosoves

Shtime

RRUGA “AHMET SHTIMJA” PASTROHET DHE LIROHET NGA RRESHQITJA E DHEUT

2021/01/11 - 3:24

Shtime, 11 janar 2021 – Në qytetin e Shtimes, përkatësisht në rrugën “Ahmet Shtimja” mbrëmë ka pasur rrëshqitje të dheut, ndërsa orë më parë kjo rrugë është liruar dhe pastruar nga kompania e kontraktuar për mirëmbajtje nga Komuna e Shtimes.