Republika e Kosoves

Skënderaj

Komiteti për Arsim Kulturë Rini

Fdil Shaqiri- Kryesues i Komitetit për Arsim Kulturë dhe Rini

• Floranda Jashari- Anëtare
• Gani Deliu-Anëtar
• Arizona Haliti- Anëtare
• Naim Babaj- Anëtar
• Flamur Gashi- Anëtar
• Mirjeta Gashi- Anëtare