Republika e Kosoves

Skënderaj

Kontrata – Furnizimi me fidane(arrë dhe kumbullë)dhe sitstem të ujitjës pikë-pikë për fermeret në Komunën e Skenderajt-Ritender

2022/09/15 - 11:49

Forma e aplikacionit: Kontrata – Furnizimi me fidane(arrë dhe kumbullë)dhe sitstem të ujitjës pikë-pikë për fermeret në Komunën e Skenderajt-Ritender