Republika e Kosoves

Skënderaj

Agjenda e aktiviteteve përkujtimore nga 02 deri me 10 prill

2021/04/01 - 11:50

Agjenda e aktiviteteve përkujtimore që organizohen nga Komuna e Skenderajt dhe Shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së në nderim të dëshmorëve e martirëve të rënë nga 02 deri me 10 prill 1999.

Lavdi dëshmorëve e martirëve të Lirisë!