Republika e Kosoves

Skënderaj

Bekim Kerolli së bashku me bashkëatdhetarë që jetojnë në Angli kanë dhuruar 4 mijë euro donacion

2020/05/19 - 12:01

Bekim Kerolli së bashku me bashkëatdhetarë që jetojnë në Angli kanë dhuruar 4 mijë euro donacion për menaxhimin e situatës me COVID-19, për familjet në nevojë në komunën tonë, në këtë kohë pandemie.

Në emër të tyre sot donacionin e dorëzoi vëllau i Bekim Kerollit, Hysen Kerolli.

Në emrin e ti dhe të gjithë qytetarëve të Skenderajt, Kryetari Bekim Jashari, falënderoj nga zemra bashkëkombasit për përkrahjen dhënë komunës sonë në këtë situatë.

Komuna e Skenderajt është angazhuar që çdo ndihmë që vjen në adresen e saj ta dërgoj në çdo shtëpi të rasteve sociale me qëllim të shmangies se mundësisë të infektimit me virusin Covid-19.

Bashkë do ta kalojmë edhe këtë sfidë!

#rrinshpi🏡