Republika e Kosoves

Skënderaj

Ftesë për pjesëmarrje në takimin me qytetarë

2019/06/21 - 4:41

Lajmërohen qytetarët e Komunës së Skenderajt që me datë 28.06.2019 (ditë e Premte) do të mbahet mbledhja publike me qytetarë, në përputhshmëri me nenin 68.1 të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale nr.03/L-040 dhe nenin 68 paragrafi 1 të Statutit të Komunës së Skenderajt.

Mledhja do të mbahet në sallën e Asamblesë Komunale, duke filluar nga ora 14:00.

Luten qytetarët e Komunës së Skenderajt që në ditën dhe kohën e caktuar të marrin pjesë në mbledhje.