Republika e Kosoves

Skënderaj

Grupi i alpinistëve nga Skenderaj për nder të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë ngjitur sonte në Gjeravicë

2023/03/07 - 8:54

Grupi i alpinistëve nga Skenderaj për nder të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë ngjitur sonte në Gjeravicë, për të ndezur edhe simbolikisht për herë të parë zjarrin e Epopesë në majën më të lartë në Kosovë. Ky aktivitet është organizuar nga Grupi i alpinistëve nga Skenderaj kurse është mbështetur nga Komuna e Skenderajt në nderim të Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Epopesë së UÇK-së.