Republika e Kosoves

Skënderaj

Ka filluar asfaltimi i rrugëve në Lagjën Dushkolli në Prekaz të Epërm

2018/06/11 - 3:42

Komuna e Skenderajt po vazhdon rregullimin e kushteve infrastrukturore si dhe të gjitha punimet do të kryhen sipas planeve implementuese.