Republika e Kosoves

Skënderaj

Kanë filluar punimet rreth ndërtimit të rezervarit të ujit tek Hidro-Stacioni i pompave të ujit në Shipol, për Komunën e Skenderajt.

2018/06/11 - 4:12

Kanë filluar punimet rreth ndërtimit të rezervarit të ujit tek Hidro-Stacioni i pompave të ujit në Shipol, për Komunën e Skenderajt.

Ky projekt madhor do të shërbejë për t’i funizuar rezervarët e ndërtuara në fshatrat e Komunës se Skenderajt me një kapacitet të prurjes së ujit mbi 300 l / sekond.

Projekti mbështetet nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor, ndërsa Kryersi i punimeve është Kompania “ILEAA-GR “ Sh.P.K .

 

 

Fotografia e Komuna Skenderaj

 

 

Fotografia e Komuna Skenderaj