Republika e Kosoves

Skënderaj

Kryetari i Komunës, Fadil Nura bashkë me nënkryetarin Sami Lushtaku, kanë mirëpritur sot në një takim ambasadorin e ri të Republikës së Turqisë

2023/03/14 - 9:01

Kryetari i Komunës, Fadil Nura bashkë me nënkryetarin Sami Lushtaku, kanë mirëpritur sot në një takim ambasadorin e ri të Republikës së Turqisë në Republikën e Kosovës, Sabri Tunç Angili.
Në këtë takim është diskutuar për bashkëpunimin e deritanishëm mes dy institucioneve respektive, që është vlerësuar i shkëlqyer.
Kryetari Nura dhe ambasadori Angili janë pajtuar të vazhdojë bashkëpunimi, në interesin e qytetarëve të komunës së Skenderajt. 🇽🇰 🇹🇷
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme