Republika e Kosoves

Skënderaj

Kryetari i Skenderajt, z. Bekim Jashari, së bashku me bashkëpunëtorë priti në takim përfaqësues nga Giz-i Gjerman.

2018/07/09 - 5:02

Kryetari i Skenderajt, z. Bekim Jashari, së bashku me bashkëpunëtorë priti në takim përfaqësues nga Giz-i Gjerman.

Gjatë këtij takimi u bisedua për shtrirjen e ofrimit të shërbimeve për mbledhjen e mbeturinave për qytetarët e Skenderajt. Dhe si rrjedhojë e kësaj u dakorduan për blerjen e tre kamionëve të cilët do të shërbejnë për mbulueshmërinë e shërbimit të mbeturinave në territorin e Skenderajt.

 

 

 

Fotografia e Komuna Skenderaj