Republika e Kosoves

Skënderaj

Kryetari Jashari pret në takim Dërgutin, Gucatin dhe Latin

2018/12/28 - 4:39

Me nënkryetarin Lushtaku sot kemi prit në takim gjeneralin Ilaz Dërguti, kryetarin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Emin Latin, me të cilët kemi diskutuar për punën gjatë këtij viti.

Për bashkëpunim të shkëlqyer që kishim gjatë vitit 2018, shkëmbyem dekorata dhe mirënjohje, duke uruar që viti 2019 të jetë vit me suksese të reja në çdo aspekt të jetës.

Falënderoj Shoqatën e Veteranëve të Luftës për dekoratat!