Republika e Kosoves

Skënderaj

Lista e donacioneve në vlerë 24 mijë e 700 euro të grumbulluara brenda 48 orëve

2020/05/18 - 6:13

E jashtëzakonshme, mahnitëse dhe për tu krenuar!

Donacione në vlerë 24 mijë e 700 euro të grumbulluara brenda 48 orëve nga bizneset lokale dhe persona fizik, humanist për familjet në nevojë, që sofrat e tyre të jenë të mbushura në festën e Fitër Bajramit. Prej tyre 12 mijë para kesh dhe 630 pako ushqimore të dhuruara nga donatorët.

Të gjitha këto mjete financiare do të shfrytëzohen për blerjen e pakove ushqimore dhe miell për familjet në nevojë.

Lista e donatorëve:
1. Kompania 100 % Design”, me pronar Abdullah Lushtaku: 2000 euro;
2. Kompania “Ileaa- Group”, me pronar Ilir Veliqi: 1000 euro;
3. Kompania “Rukolli”, me pronar Azem Rukolli: 2000 euro;
4. Kompania “Graniti”, me pronar Fidaim Imeri: 1500 euro;
5. Kompania “Diamanti”, me pronar Azem Tahiraj: 150 pako ushqimore;
6. Kompania “Ndërtimi BI”, me pronar Safet Sinani: 50 pako ushqimore;
7. Kompania “Doni Commerc”, me pronar Afrim Syla: 50 pako ushqimore;
8. Kompania “Bislimi”, Adem Bislimi: 30 pako ushqimore;
9. Kompania “Arjeta Group”, 100 pako ushqimore;
10. Kompania “Interex”, 250 pako ushqimore
11. Hilmi Nuredini: 1000 euro;
12. Mursel e Gazmend Rrecaj nga Llausha me banim në Gjermani: 600 euro;
13. Nuredin Lushtaku: 2000 euro;
14. Bekim Hamëz Jashari: 2000 euro.

“Pafundësisht mirënjohës ndaj kontributit të donatorëve të shumtë që na ndihmuan që të kujdesemi për familjet në nevojë në këtë kohë pandemie”, u shpreh Kryetari Jashari.