Republika e Kosoves

Skënderaj

Mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit Komunal, miratohen grantet për bizneset e vogla për vitin 2020

2020/07/29 - 2:09

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit Komunal në Skenderaj, ku për diskutim ishin 15 pika të rendit të ditës dhe një propozim shtesë nga drejtoresha e Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik, Sanije Hoxha, për miratimin e garantëve për vitin 2020.

Ndërsa pikat e rendit të ditës për mbledhjen e shtatë të rregullt për këtë vit ishin: