Republika e Kosoves

Skënderaj

Në natën e Vitit të Ri, kryetari Jashari dhe presidenti Thaçi vizitojnë shërbimet publike kujdestare

2019/01/01 - 1:47

Në natën e Vitit të Ri, së bashku me presidentin e Republikës së Kosovës, z.Hashim Thaçi, kemi vizituar Stacionin Policor të Kosovës, për t’ua uruar festën policëve që janë në shërbim.

Kemi vizituar gjithashtu edhe Shërbimin e Zjarrfikësve dhe Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, ku stafit kujdestar në këto shërbime, ua kemi uruar Vitin e Ri 2019.

Gëzuar!