Republika e Kosoves

Skënderaj

Nënkryetari Lushtaku priti në takim Petrit Halilaj

2018/07/10 - 6:45

Nënkryetari Lushtaku priti në takim Petrit Halilaj

Nënkryetari i Komunës së Skenderajt z. Nuredin Lushtaku priti në takim autorin e shfaqjes “Shkrepëtima” z. Petrit Halilaj

Shfaqja “Shkrepëtima” e orkestruar dhe drejtuar nga Halilaj, e cila u mbajt në ish-objektin e Shtëpisë së Kulturës në Runik mblodhi rreth vetes artistë, qytetarë dhe njerëz të politikës, jo vetëm nga Kosova por edhe nga vende të ndryshme të Evropës.

Në fund nënkryetari Lushtaku, e falënderoi Halilajn për kontributin dhe e nderoi me një dhuratë simbolike.

 

Fotografia e Komuna Skenderaj

 

Fotografia e Komuna Skenderaj