Republika e Kosoves

Skënderaj

Njoftim

2019/01/24 - 2:18

Të shtunën, më datë 26 janar, nga ora 10 në sallën e Kuvendit Komunal, organizohet ceremonia e prezantimit të Certifikatës së Librit të Rekordeve Botëtore, “Guinness”, për znj.Arbnora Fejza – Idrizi, për punimin e lules me të madhe në botë Origami.

Përveç fjalimeve zyrtare dhe ndarjes së mirënjohjeve, në këtë ceremoni do të shfaqet dokumentari që sjell momentet nga aktiviteti i punimit të lules Origami.