Republika e Kosoves

Skënderaj

Po vazhdon asfaltimi i rrugëve në Baks dhe në Qirez

2020/12/31 - 2:17

Kryetari i komunës, Bekim Jashari, bashkë me nënkryetarin e komunës, Nuredin Lushtaku, drejtoren e Urbanizmit, Sanije Ahmeti, asamblistin, Ilir Ejupi dhe përfaqësuesin e fshatit Baks, Bashkim Ejupi vizituan punimet që po realizohen në segmentet rrugore në Baks dhe në Qirez.

Në këto dy fshatra ditët në vazhdim do të përfundoj asfaltimi i afërsisht 3 kilometrave rrugë, në segmente të ndryshme rrugore.