Republika e Kosoves

Skënderaj

Shtyhet afati i aplikimit për grante për fermerët

2020/07/27 - 1:13

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, në Komunën e Skenderajt, njofton të gjithë fermerët së është shtyer afati i aplikimit për këto grante:

1. 29 serra 50m2

2. 52 Bletarë do të mbështeten me 5 komplete koshere, tymose dhe veshje për bletari.
3. 27 Pompa spërkatëse me motorr dhe bateri.
4. 100 pako me mjete të punës për bujq.
Detajet e hollësishme i gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://kk.rks-gov.net/skenderaj/wp-content/uploads/sites/27/2020/07/njoftim-drejtoria-e-bujqesise.pdf?fbclid=IwAR3reYcnGImoUMmBNvGlAXsCCNTa9PRcmwuVkYGDJPRX_q9BwbqjXH4hHJ8