Republika e Kosoves

Skënderaj

Shtyhet afati për aplikim për bursa studentore

2019/01/30 - 12:19

Njoftohen studentët e komunës së Skënderajt, të cilët aplikojnë për bursa komunale
se, afati për aplikim për bursë do të shtyhet për kohë të pacaktuar.

Kjo bëhet për arsye se,administrata e fakulteteve janë në grevë dhe studentët nuk mund t`i kompletojnë
dokumentet që kërkohen.

Për datën e mbylljes së konkursit për bursa komunale, do të njoftoheni prapë
përmes faqes zyrtare të Komunës së Skënderajt.