Republika e Kosoves

Skënderaj

Vendim- per plotesimin dhe ndryshimin e rregullores per taksa, tarifa, ngarkesa dhe gjoba pervitin 2018, Komuna e Skenderajtz

2018/07/10 - 2:36

Forma e aplikacionit: Vendim- per plotesimin dhe ndryshimin e rregullores per taksa, tarifa, ngarkesa dhe gjoba pervitin 2018, Komuna e Skenderajtz