Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

060 Kontrata-Renovimi i zyreve ne Drejtroin e Arsimit dhe Drejtorin e Finanvace dhe ZP

2020/09/15 - 5:14

060 Kontrata-Renovimi i zyreve ne Drejtroin e Arsimit dhe Drejtorin e Finanvace dhe ZP

Forma e aplikacionit: 060 Kontrata-Renovimi i zyreve ne Drejtroin e Arsimit dhe Drejtorin e Finanvace dhe ZP