Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Agjenda e aktiviteteve për 28.11.2022

2022/11/27 - 11:27

Në shënim të Festave të Nëntorit, nesër më 28.11.2022, organizohen homazhe nga ora 10:00, duke u takuar fillimisht tek Parku i Dëshmorëve në Suharekë.
Homazhet vazhdojnë më tutje edhe në qytet, në nderim të heronjve dhe martirëve që u flijuan për lirinë e vendit.
Ora 12:00, bëhet shpalosja e shtatorëve të heronjve kombëtar Hasan Prishtina dhe Adem Jashari në Mushtisht.