Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Çerdhja e re për fëmijët e komunës sonë

2020/09/10 - 2:51

Punimet e ndërtimit të Çerdhes së re, do të fillojnë së shpjeti.
për t’a parë nga afër projektin dhe vendin se ku do të ndërtohet ky institucion ka shkuar edhe kryetari i Komunës z.Bali Muharremaj.

Ai, gjatë vizitës në terren u shpreh:

Për Çerdhen e Fëmijëve në Qytetin e Suharekës do të fillojnë punimet ditëve në vijim”.

“E financuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, do t’i ketë kushtet moderne dhe hapsirë të mjaftueshme, që fëmijët të rriten dhe edukohen me standarte të larta”, ka thënë në fund, kryetari Muharremaj.