Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Delegacioni i ambasadorëve vizitoi edhe disa ferma dhe biznese tjera

2021/11/11 - 4:47

Ambasadorët e shtatë vendeve mike: Suedia,Norvegjia,Belgjika, Finlanda, Sllovenia, Zvicrra dhe Shqipëria, në vazhdim të qëndrimit  në Komunën tonë, kanë vizituar disa ferma dhe biznese private, ku kanë  takuar fermerë të suksesshëm.