Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Diskutime Publike edhe në këto fshatra…

2021/06/08 - 8:31

Kanë vazhduar Diskutimet Publike edhe dje, me banorët e fshatrave: Nishor, Breshanc, Kasterc dhe Semetisht.

Banorët e këtyre fshatrave i paraqitën kërkesat dhe prioritetet, të cilat u procesuan për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024.

Diskutimet Publike vazhdojnë edhe ditëve në vijim…