Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Edhe Gjinoci u bë me çerdhe të fëmijëve

2021/02/10 - 1:15

Numrit të çerdheve për fëmijë në Komunën e Suharekës, sot iu shtuan edhe dy çerdhe të reja. Pas inaugurimit të çerdhes në fshatin Sopijë, u bë përurimi edhe i një institucioni tjetër të këtij rangu në fshatin Gjinoc. Kryetari Muharremaj, me këtë rast ka thënë se: “sot po e hapim çerdhen e pestë me radhë në Komunën e Suharekës  dhe shumë shpejt do ti inaugurojmë edhe tri çerdhe të reja në Samadraxhë, Studençan dhe në Suharekë”