Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Edhe një rrugë e re e asfaltuar ne Suharekë

2020/11/11 - 11:16

Qytetit te Suharekës, prej sot iu shtua edhe një rrugë e asfaltuar. Është kjo Rruga “Luigj Nikolla” banorët e së cilës tash e kanë lëvizjen më të lehtë dhe më të mirë. Kryetari i Komunës z. Bali Muharremaj e ka vizituar këtë rrugë dhe në llogarinë e tij në fcb. shkruan :

‘’Është asfaltuar Rruga “Luigj Nikolla” në Suharekë dhe banorët e kësaj pjesë tashmë e kanë më të lehtë qasjen.

Si gjithmonë, në teren në vizitë punimeve dhe qytetarëve’’