Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Ka vazhduar shpërndarja e kontejnerëve edhe sot

2020/07/28 - 11:56

Edhe sot, ka vazhduar shpërndarja e kontejnerëve për mbeturina. Sot, në fshatrat: Vërshec dhe Çadrak.

Kampanja do të vazhdojë edhe ditëve në vijim…