Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kanë vazhduar edhe sot Diskutimet Publike

2021/06/03 - 10:57

Të mërkurën , në fshatrat: Vraniq, Dvoran, Popolan, Bukosh, Savrovë dhe Sopijë.

Me banorët e këtyre fshatrave, kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj dhe ekipi i tij, kanë bashkëbiseduar për projektet në kuadër të KAB 2022-2024.

Diskutimet Publike do të vazhdojnë tutje!