Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Klubi “Theranda Motocross”, me mirënjohje falenderon kryetarin për përkrahje…

2021/11/12 - 2:47

Anëtarët e Klubit  “Theranda Motocross”, kanë vizituar kryetarin e Komunës Bali Muharremaj, kanë falenderuar ate si dhe i kanë ndarë një mirënjohje për përkrahje në aktivitetet e këtij sporti.

“Morra mirënjohje nga sportistët e Klubit Theranda Motocross për përkrahjen e këtij sporti.

Ata janë të dalluar si në  garen e Suharekes e

poashtu edhe në të gjitha garat e nivelit më të lartë të Kosoves, ku u shpallen edhe kampionë të të gjitha kategorive në garat e organizuara të Kosoves nga Federata e Motoçiklizmit te Kosoves,” është shprehur kryetari Muharremaj