Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Komuna e Suharekës, ka përfituar 100.000,oo euro Grantin e Përformancës

2019/01/10 - 3:23

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, sot në një ceremoni  të organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, ka marrë shpërblimin që ka përfituar Komuna e Suharekës në vlerë prej 100.000,oo euro nga Granti I  Përformancësnë fushatën “Ta Pastrojmë Kosovën”. Më herët Komuna është  nderuar edhe me një Mirënjohje për këtë aktivitet si Komuna më e mire dhe më e pastër gjatë kësaj fushate.