Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Komuna u del në ndihmë banorëve të Mushtishtit

2019/01/09 - 12:35

Reshjet e mëdha të borës  kanë bërë që edhe përkundër pastrimit të vazhdueshëm të rrugëve nga bora në disa mjedise ato të janë bërë të pakalueshme për shkak të intensitetit të mëdha të reshjeve. Kështu ndodhi edhe në Lagjen Sadiku në Mushtisht të cilët sot kishin rast vdekjeje. Reshjet e borës pamundësuan qarkullimin e lirë në këtë pjesë të fshatit dhe për të ndal në ndihmë këtë familje dhe banorët tjerë komuna ka intervenuar menjëherë në këtë pjesë dhe ka hapur rrugët.