Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari Muharremaj, bënë apel dhe lut qytetarët për ruajtje të ambientit

2021/12/23 - 11:57

Përmes një postimi në fcb, kryetari I Komunës z.Bali Muharremaj, lut qytetarët që të ruajnë ambientin, të mbajn pastër dhe mos të hudhin mbeturina:

“Ju lutem

Mos hudhni mbeturina në hapsira publike.

Vetëm bashkë dhe me kontributin e secilit, e realizojmë ambientin e pastër dhe të shëndetshëm.

Ne i kryejmë detyrat tona, mirëpo na duhet edhe mbështetja juaj.”