Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari Muharremaj, ka fol para mediave për punët që janë kryer dhe planet që ka në të ardhmën  

2021/12/29 - 5:12

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, sot ka mbajtur konferencë shtypi me gazetarë, për të raportuar për punën 12 mujore të tij.

Ai para gazetarëve ka fol për punët që janë kryer gjatë këtij viti dhe mandatit të tij të pare, ndërsa më pastaj ka shpalos edhe planet  që ka për të ardhmën, kryesisht për të  përmirësuar sa më shumë shërbimet për qytetarët.

Kryetari edhe kësaj radhe sikur çdo here tjetër para mediave ka shtuar se është i hapur për të pranuar këshilla dhe propozime, sidomos nga ju që përcillni punën time.