Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari Muharremaj, ndan Mirënjohje – Post Mortum për humanistin Rexhep Kuçi

2020/12/28 - 1:31

Kryetari i Komunës së Suharekës, z.Bali Muharremaj, ka pritur sot në zyrën e tij familjen e ish nënkryetarit të Komunës dhe drejtor në Qendrën Handikos Rexhep Kuçi, të cilëve iu ka dorzuar mirënjohjen – Post Mortum (pas vdekjes), për kontributin e tij të jashtëzakonshëm në Humanizëm.

Me këtë rast kryetari shprehet:

“Si kryetar i Komunës së Suharekës, z.Rexhep Kuçi e kam nderuar me MIRËNJOHJE – Post Mortum (pas vdekjes), për kontributin e tij të jashtëzakonshëm në Humanizëm.

Ne do të jemi përherë mirënjohës, për angazhimin dhe kontributin e tij”.