Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari Muharremaj prezanton Planin Zhvillimor të Komunës

2020/06/22 - 2:47

Dokumenti më i rëndësishëm strategjik – “Propozim Plani Zhvillimor i Komunës 2020-2028” u prezantua sot para përfaqësuesve të ministrive përkatëse.

“Përmes këtij prezantimi, synojmë të marrim pëlqimin për hapjen e diskutimit dhe shqyrtimit publik me qytetarë, të cilët do të kenë mundësi të paraqesin të gjitha kerkesat dhe sugjerimet, që do të ndikojnë në kompletim të dokumentit”, ka thënë kryetari Muharremaj në këtë takim.