Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari  Muharremaj, priti sot në takim z.Michael Davenport-Shef i OSBE-së në Kosovë

2021/06/03 - 1:49

Kryetari i Komunës së Suharekës  z.Bali Muharremaj, ka pritur sot në takim miqësor dhe njohës mes vete Shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadorin z.Michael Davenport. Të dy së bashku e kanë vlerësuar të mirë dhe të suksesshëm bashkëpunimin e deritashëm të Komunës me OSBE-në dhe janë dakorduar që ky bashkëpunim të vazhdojë edhe në të ardhmën. Diplomati britanik ishte i shoqëruar edhe nga drejtori i Zyrës Regjionale të OSBE-së në Prizren z. George Katcharava.