Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari Muharremaj, uron dhe falenderon Njësinë e zjarrëfikësve

2022/05/04 - 11:17

Në ditën e zjarrfikësve, kryetari i Komunës z. Bali Muharremaj, sot ka vizituar Njësinë e Zjarrfikësve në Suharekë, ka uruar ata dhe ka falenderuar për angazhimin e tyre:
“Ditën e Zjarrëfikësve sot e urojmë dhe falenderojmë Ekipin e Zjarrëfikësve në Suharekë, për kontributin e tyre profesional në raste emergjente.
Faleminderit për kontributin tuaj.”