Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari Muharremaj, vazhdon punën pa orar në teren-afër qytetarëve gjithnjë

2019/01/11 - 9:40

Puna në teren dhe afër qytetarit është moto e kryetarit të Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj. Sidomos kur banorët kanë nevojë për ndihmën e Komunës. Ai sot ka vizituar disa nga fshatrat ku trashsia e borës ka qenë më e madhe dhe ka ndihmuar banorët së bashku me Kompaninë kontraktuese në pastrimin e borës nga rruga.Ai sot ka vizituar fshatrat Bllacë, Duhël, Dragaçinë…