Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Kryetari Muharremaj, z.Haradinaj dhe z. Kuçi kanë bërë përurimin i muzeut  të martirëve Berisha

2021/03/26 - 11:13

 

Në përvjetorin e masakrës së Berishëve, u bë edhe përurimi i Shtëpisë Muze, në vendin ku u bë masakrimi i anëtarëve të kësaj familje.  Këtu u tha se ende nga Komuna e Suharekës janë të pagjetur edhe 121 trupa të të zhdukërve. Ndërsa po sot në Kompleksin e varrezave të martirëve të familjës Berisha u bënë homazhe dhe u vendosën kurora me lule .